dp

Mandala

Rólunk

Amikor megálmodtuk Cafe Mandalát, egy olyan helyet képzeltünk el, ahol vendégeink egy kellemes és harmonikus környezetben élvezhetik kedvenc teáikat, kávéikat és süteményeiket. Egy helyet, ahol emlékezetes beszélgetésekre inspirálhatjuk, egy helyet ahol szabadjára engedheti kreativitását. Egy nyilvános nappalit szerettünk volna, ahol mindenki egy kicsit otthon érezheti magát, ezzel emelve a szeretteivel, barátokkal, kollégákkal közösen eltöltött percek színvonalát.

A Cafe Mandalánál mi úgy hisszük, beszélgetni másokkal egy finom kávé vagy egy különleges tea kíséretében gyógyító hatással van a lélekre.

az

értékeink

KÜLÖNLEGES KÁVÉK ÉS TEÁK

Nagy választékban

HAGYOMÁNYOS ÉS REFORM SÜTEMÉNYEK

Kiváló cukrászmesterek által

BARÁTSÁGOS KISZOLGÁLÁS

Hogy egy élmény legyen minden alkalom

TRADICIONÁLIS KELETI ZENÉK

Ezzel is emelve a hely hangulatát

mandala

Csapattagok

71138040_2754260361264303_2644932043032494080_o

Pranoy

K Raghavan
IMG_5510

Eszter

Sipos
people2

Team

members
Csöndes átjáróban található ez a teázó-kávézó. Barátságos pár vezeti ezt a nyugalom szigetét. Kellemes zene mellett egyedi ízeket kóstolhattunk. A smoothie-ban a kakaó isteni, az indiai kávéból készült cappuccino pedig lágy, könnyű ízével kényeztet. Jót beszélgettünk a felszolgáló/tulaj hölggyel. A kávét közvetlen az indiai termelőtől hozzák, a pörkölés mértékét hosszabb tesztelés után választották ki. Sokféle teából lehet választani és ha nem adnak elsőre cukrot v. mézet, az azért van, mert natúr kell megkóstolni. Ket hete lehet kapni salátát, én is oda voltam érte, pedig nem sűrűn fogyasztok. Legközelebb is betérünk, ígéretük szerint a tavaszi itallap újabb saját ízvariációkkal bővül. 🙂