fb-dp2

Mandala

About Us

When we dreamed of Cafe Mandala, we envisioned a place where our guests could enjoy their favorite teas, coffees and cakes in a pleasant and harmonious environment. A place where we can inspire memorable conversations, a place where you can unleash your creativity. We wanted a public living room where everyone could feel a little at home, raising the standard of minutes spent with loved ones, friends, colleagues.

At Cafe Mandala, we believe that talking with someone over a delicious coffee or a special tea has a healing effect on the soul.

Our

Values

SPECIAL COFFEE AND TEA

wide range of selection

TRADITIONAL AND MODERN PASTRIES

By excellent confectioners

FRIENDLY SERVICE

To be an experience every time

SOUL SOOTHING MUSIC

enjoy every sip of your drink

mandala

Csapattagok

71138040_2754260361264303_2644932043032494080_o

Pranoy

K Raghavan
IMG_5510

Eszter

Sipos
people2

Team

members
Csöndes átjáróban található ez a teázó-kávézó. Barátságos pár vezeti ezt a nyugalom szigetét. Kellemes zene mellett egyedi ízeket kóstolhattunk. A smoothie-ban a kakaó isteni, az indiai kávéból készült cappuccino pedig lágy, könnyű ízével kényeztet. Jót beszélgettünk a felszolgáló/tulaj hölggyel. A kávét közvetlen az indiai termelőtől hozzák, a pörkölés mértékét hosszabb tesztelés után választották ki. Sokféle teából lehet választani és ha nem adnak elsőre cukrot v. mézet, az azért van, mert natúr kell megkóstolni. Ket hete lehet kapni salátát, én is oda voltam érte, pedig nem sűrűn fogyasztok. Legközelebb is betérünk, ígéretük szerint a tavaszi itallap újabb saját ízvariációkkal bővül. 🙂