Cafe Mandala

About Us

Indiai kávézó Székesfehérvár

When we dreamed of Cafe Mandala, we envisioned a place where our guests could enjoy their favorite teas, coffees and cakes in a pleasant and harmonious environment. A place where we can inspire memorable conversations, a place where you can unleash your creativity. We wanted a public living room where everyone could feel a little at home, raising the standard of minutes spent with loved ones, friends, colleagues.
At Cafe Mandala, we believe that talking with someone over a delicious coffee or a special tea has a healing effect on the soul.

BhelPuri
Indiai saláta

Kave mocktail

Tea

Indiai kávézó
Székesfehérvár
Kávéház - Tea szoba
Mentes és vegán sütemény Mocktailok, kávék, szálas teák, limonádék, tejturmixok,
Indiai kávézó Székesfehérvár, Bhelpuri, Indian cafe, mango lassi, masala lassi
Kutya Barát, Limonádék, Glutén Mentes

Cafe Mandala
A nyári 
kedvencei
Szinte mindenki kedvenc nyári hűsítője a limonádé. Jégkásás, tejturmixok smoothie lesz a nyár kedvence ... jöjjön egy nyári kedvenc, ami egyszerre hűsítő smoothie, desszert és mocktail ital.

Prémium minőségű
Teaház
Válogasson nívós teáink széles választékából, valamint kóstolja meg a helyi és Indiai ízek ihlette és süteménykülönlegességeket!
Zavarba ejtően széles teaválaszték Japánból. A kiszolgálás is nagyon részletes, már-már aprólékos. Távol-keleti szokás szerint nem fogadnak el borravalót. Fekete és zöld teák. 1. A legfinomabb ceyloni feketetea (Té nero Finest Ceylon) Összetéveszthetetlen bársonyos ízű tea Ceylon szigetéről. Emellett széles teaválaszték és rengeteg kávés eszköz is várja a home baristákat.

Our

Values

SPECIAL COFFEE AND TEA

wide range of selection

TRADITIONAL AND MODERN PASTRIES

By excellent confectioners

FRIENDLY SERVICE

To be an experience every time

SOUL SOOTHING MUSIC

enjoy every sip of your drink

Summer Specials

2020

01
/
03

Mocktail-ok
Kave-mentaMocktail
Ez a legtavaszibb kávézó az egész városban, a legtavaszibb kávé mocktail-ok, Ugyan hazánkban az alkoholmentes sör már jó ideje reneszánszát éli, az alkoholt nem tartalmazó koktélalapanyagok egyelőre kevésbé lopták be magukat a köztudatba. Augusztus végétől viszont hozzánk is megérkezik a Fluére alkoholmentes párlat – a józansághoz meggyőződésből vagy egészségügyi okokból ragaszkodó, esetleg azt kényszerből választók legnagyobb örömére. A Cafe mandala által forgalmazott ital alapjaiban rengeti majd meg nyár végétől a mocktailok világát.
02
/
03

Tejturmixok
Oreo Milkshake
Ha nagyon nem vagyunk kibékülve a hagyományos turmixokkal, itt egy remek recept, a nutellás-oreo turmix, amely azok érdeklődését is felkeltheti, akik egyáltalán nem fogysztanak ilyesfajta italokat.
03
/
03

Smoothie
Sunrise Smoothie
A nyári hőségben kevesebbet eszünk, és sokkal többet iszunk. Ilyenkor kifejezetten jó, ha van a tarsolyunkban néhány smoothie recept, hogy ne csak jól bevált 2-3 turmixot készítsük el, hanem szezonális és egzotikus ízeket is kipróbáljunk.

Our iced tea specialties

Italok

In addition to flowering teas, we offer high-quality fibrous teas! When we created our selection, we strived to make everyone in our offer find their own favorite!

 • Levendula kert650 huf

  (fekete tea, bergamott, levendula, házi limonádé)

 • Gyümölcsbomba650 huf

  (csipkebogyó, alma, bodza, fekete ribizli, áfonya, házi limonádé)

 • Lila jégmadár650 huf

  ( áfonya, pillangóborsó virág, házi limonádé)

 • Jázminvarázs650 huf

  (zöld tea, jázmin virág, házi limonádé)

 • Rooibos karnevál650 huf

  (rooibos, gyömbér, citromhéj, menta, citromfű, házi limonádé)

 • Mentás zöld650 huf

  (borsmenta, fodormenta, zöld tea, házi limonádé)

Leela Jeg

Make your reserveation

Book now

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Lefoglalom
82500866_546035196309136_8501531546434404352_o
Mivel nemrég hallottam róla, ezért csak most látogattunk meg. Kb 5 hónapja nyitott. Kellemes és hangulatos kis hely. Finom hűsítőkkel,kávékkal és nasikkal várják a vendégeket. Ha a nagy rohanásban kell egy kis nyugi térj be🤗

Anikó Mong

customer